•  

  “Fi si tu ambasador! Ajuta la strangerea de fonduri pentu noel!”

 • untitlesdd-8

 • Draga prietene,

  Sunt logo-100 si nu pot vorbi, dar am multi prieteni ca tine, care vorbesc pentru mine.M-am nascut la 23 ianuarie 2003 cu microcefalie, retinopatie, paralizie cerebrala si tetrapareza. Doctorii nu mi-au dat sanse de supravietuire, cu atat mai putin de miscare si integrare in societate.Am stat la pat in primii ani, iar parintii mei m-au purtat la multe terapii.

  Cand am avut 2 ani, mama mea a avut ideea binecuvantata de a ma inconjura cu alti copii. In august 2005 primii 4 copii mi-au stat alaturi si s-a creat pentru noi Gradi Noel, cu scopul integrarii copiilor cu dizabilitati intre cei sanatosi. Fiecare am beneficiat de-a lungul anilor de un tratament specific din partea personalului specializat si tot mai multi copii au venit la noi. Acum suntem 36, o treime cu dizabilitati. Am auzit ca mai sunt si altii care doresc sa vina la noi. Veniti, va asteptam cu drag!

  Sunt aproape 14 ani de cand m-am nascut „incompatibil cu viata” si iata ca n-am murit. Slava lui Dumnezeu. Nu mai sunt la pat de cativa ani, umblu, alerg, sar, cunosc lumea prin atingere, comunic monosilabic, mananc bine de tot, interactionez cu cei din jur, intr-un cuvant: TRAIESC. La asta a contribuit mult Gradinita Noel.

  Multumesc din toata inima.

 • Ajuta-ma sa ma bucur de VIATA in continuare!

  Implica-te printre cunoscutii tai pentru Gradinita Noel, pentru a aduna fondurile necesare!
  DONEAZA
 
FII SI TU AMBASADOR!
Ajuta la strangerea de fonduri pentu NOEL.
Ajuta-ma sa ma bucur de VIATA in continuare!